Greste na svoje?

Greste na svoje?

Odpirate d.o.o. ali s.p.?

Imate dobro poslovno idejo in jo želite učinkovito uresničiti?

Ste pripravljeni vlagati vase in svoje znanje, spretnosti in sposobnosti?

Je to prava odločitev? Z nami je!

Odločitev za samostojno pot ni lahka, učinkovita administracija in vodenje evidenc pa mnogokrat predstavlja izziv celo najbolj zavzetim. Mi vam omogočimo da se posvetite svojemu poslu in aktivnostim zaradi katerih ste se odločili oditi na svoje, računovodska in administrativna opravila pa prepustite nam. Zagotavljamo vam kakovostno izvedbo storitev po zmerni ceni.

Kot kvaliteten in strokovno usposobljen računovodski servis vam nudimo izdatno pomoč tako na začetku poti, kot tudi možnost »partnerstva« v nadaljevanju. Izkušnje nam kažejo, da so najbolj uspešni tisti naročniki, ki so nas sprejeli kot partnerja in zaupnika tekom celotnega poslovanja. Računovodstvo je lahko podpora pri vseh poslovnih procesih in pomoč pri vseh poslovnih odločitvah. Z našimi naročniki se veselimo njihovih uspehov, ki jih dosegajo ob naši pomoči.
V našem računovodskem servisu stalno skrbimo za strokovno izpopolnjevanje. Vsem našim naročnikom zagotavljamo stalen kontakt s strokovno kompetentno osebo, saj si to kot vodja svojega podjetja zaslužite.